Angers SCO – Stade Rennes 0:0

Angers nije mogao ni put u Breton derbi poraz rivala iz Rennesa i prekinula s njim sporazumno u omjeru goalless, nakon povratka na vrh konkurencije i protiv Stade još uvijek čeka na punu točka dobitak. Domaća selekcija je u tablici Ligue 1 u osamnaestom mjestu s dvadeset i četiri poena, čime se opet u stanju napustiti klize tračnice. Favorizirani gosti nisu bili u stanju postići trideset i dva boda su na osmom mjestu.

Utakmica je definitivno nije promatrač stajalište nije zanimljivo, oba protivnici oslonio na dobru izvedbu na obrambeni i Rennes unatoč blagom teritorijalne nadmoći nisu pronašli recept za dobro organiziran obrambeni protivnika. Gosti prekinuti svoj dugi niz bez pobjede, koja se proteže od početka prosinca prošle godine, a traje osam ligaških susreta.

Mnogo je viđen uglavnom iz Senegala Cheikh N’Doye, koji Unibet minimalni koeficijenti se pridružio Angers po prvi put nastupa na Afričkom kupu nacija. Prvi put je došao nakon manje od petnaest minuta utakmice kada je pucao na stražnjem dijelu bara i njegove hard udarac za uhvatiti vratar Costil.


Nakon dvadeset minuta igre sa središtem u ispred gola, te obrane Gourcuff operacije u gostujućem last minute požurili Traore, koji zblokoval lopta udarac.

Najveća šansa predgrupa, rođen je u 30. minuti, međutim, igrač Angers Capelle izgorjelo nekoliko stopa prostora uz tri Bet365 kasino šipke. Nakon sat vremena, igra izumio lijepa okomita do pogotka i rezultat mogao Bamba aktivan N’Doye, njegov tvrd udarac opet smirila pažljiv Costil. Zatim je ušao u najveće mogućnosti su Sio, čija je dobro usmjeren udarac uništio vratar Michel. 80 minuta može biti ponosna na svoje slamanja također brzo Costil.

U istoj minuti, bio je blizu odluke i čuvaju Pepe Rennes je i ovaj Bet365 minimalni koeficijenti put protiv zadnjeg zanimljiv trenutak je došao u 85. minuti. Gostujući Ludovic Baal je blizu crti vrlo grubo napao Pepea, a Sudac je bez oklijevanja Turpin je dao ravno crveni karton. To slabljenje imala na tijek utakmice u srijedu nikakvog učinka. Rennes sljedeći dvoboj dobrodošli kandidat za naslov u Nici, SCO dolazi na kopno Lille konkurentni.