AS Řím – Città di Palermo

AS Roman har god form i ligaen og frimodig angripe første omgang. Wolves, men jeg kan škobrtnout ubehagelig, som vist i europeiske kopper. Kan wiener Austrii imitere Palermo, som går til den evige stad på søndag?

Roman fans er allerede klar til lignende konklusjoner, men det er kanskje litt paff. Roma i det tredje spilledagen Europa League spilles hjemme mot Austria Wien og ytterligere ti minutter før slutten av spillet styres. Han ledet med to mål, og det så ut til å ha alt godt i hånden. Som det er, men, igjen, Wolves neoprostili fra Energybet bonus kortvarig strømbrudd. To minutter hadde blitt motvirket av innenlandsk og mistet to viktige poeng i kampen om førsteplassen. Forgjeves spilt drysset aske på hodet, forgjeves trener Spalletti, rister på hodet.

Nesten umiddelbart etter kampen stjerne duell dvougólový Stephan El Shaarawy sa: “Ikke oss dette beklager fordi en slik tilnærming kan aldri vinne noe jeg vet ikke nøyaktig hva som gikk galt, men det er klart at dette ikke kan gå på Vi vil ut av dette.. duell lære og neste gang slike feil ikke gjentas. og selv hjemme. nå er det på tide å snu siden og begynne på nytt. det vil være Palermo, som kan svikte, men jo mer vi kan overraske dem. så, ingen feil, ingen tilsvarende strømbrudd . Vi ønsker å korrigere smak og flytte bordet, “sa den unge spissen AS.

Som for liga, de Giallorossi har god form og forfølger første Juventus. Etter å ha beseiret entydig resultat 4: 0 Astra, klatret og Inter Milan. En annen rival til å stenge ned etter en heroisk ytelse Edin Dzeko i Napoli, og nå venter på Palermo. Wolves ham har gode minner fordi med ham i det siste sesongen siste råd uten problemer, og det er skrevet i fem mål uten selv innrømmet.

Nå, derimot, venter erfaren trener Luciano Spallettiho vanskelig oppgave, fordi den har blant mange spillere. Skader er også støtte som Rüdiger, Mario Rui, Nura, Vermaelen, Seck, Bruno Peres eller spiss Perotti. For å danne den tilbake, men får nederlandske midtbanespilleren Kevin Strootman. Verken gjest ankommer fullført. Hele stammer fra “fødested” av Don Vito Corleone vil være uten spillere som Bentivegna, Pezzella eller Trajkovski, som er merkbar fravær – more.

Palermo er urolig og fra femte runde av Serie A har ikke vunnet en eneste gang. I den siste runden måtte svelge en annen bitter pille mye, fordi fra Torino fikk lastet og tapte 4: første Hjemme i Sicilia hjulpet av det faktum at den femte minutt føre takket være mål Čočeva, Granata fordi de var for sterke. Etter knusende nederlag for Palermo utdypet sin krise og er nå nede på 18. plass, noe som ville være den tradisjonelle helhet i sluttoppgjøret sendt til den nest høyeste konkurranse.

source: http://xspelbolag.com/energybet/