Diéta a gyors fogyás

Bizonyára minden nő életében vannak olyan helyzetek, amikor meg kell, hogy gyorsan rendet a szám – ez lehet bármilyen ünnepi, esküvői, régóta várt időpont, stb. a Legjobb segítőnk ebben a nehéz kérdésben úgynevezett gyors diéta, megállapítottam, hogy lehetséges, hogy egy viszonylag rövid idő (általában 5 10 nap) csökkenti a súlyt egy pár kilót.

A legtöbb esetben a diéta a gyors fogyás alapja a szigorú korlátozások igényel a használata csak bizonyos termékek. Nem kell a kiegyensúlyozott táplálkozás, a szervezet számára az összes szükséges a normális működését anyagok. Ebben a tekintetben, hogy tartsák be nem ajánlott a több, mint két hét. Is fel kell készülnie a tény, hogy miután a “gyors diéta” amikor visszatér a régi diéta, az elveszett súlyt valószínű, hogy visszatér, lehet, hogy még lesz egy kicsit több eredeti. Ennek elkerülése érdekében, hogy megszilárdítsa az eredmények, a szokásos termékek szükség a diétát kell bevezetni, lassan, fokozatosan.

A mai napig nincs egy hatékony diéta a gyors fogyás. Fontolja meg a legnépszerűbb.
A hajdina diéta dietista

Az alapja a diéta, a veszteség diéta, mint a neve is mutatja, a hajdina. Ez kell fogyasztani anélkül, só, cukor, olaj. Kivéve, hajdina szabad inni kefir zsírtartalmú, nem több, mint egy százalék, zöld tea. Attól függően, hogy a kezdeti fogyás hetente terjedhet három-hat kilót.
Rizs diéta

Többféle típusú rizs diéta, mindegyik ad jó eredményeket. De a gyors hatás érhető el azáltal, hogy a rizs mono-diéta, a menü csak akkor rizs, gabona. Ragaszkodnak ez a diéta nem csak fogyni körülbelül egy kilogramm / nap, de nem is rossz, hogy tisztítsa meg a testet.
A három napos diéta

Segít, hogy lefogy gyors, hatékony diéta három napig tart. Meg lehet csinálni, több szempontból is:

1. lehetőség. A nap indul a zöld tea, egy főtt tojás. Délután meg kell enni száz gramm sovány túró, vagy egy pohár frissen facsart gyümölcslé meg a zöldségeket. Az ebédet kell állnia, saláta, azzal a kiegészítéssel, citromlé, 150 gramm Express amino mell, vagy sovány halat, főtt vagy párolt. Az este, csak akkor engedélyezett, gyógytea.
2. lehetőség. Reggel engedélyezett zöld tea, persze, nem édesítőszerek, egy szelet rozskenyér, egy kis szelet kemény sajt minimális zsírtartalom. Nap lehet enni egy tál babot, meg a 200 gramm sajt, lehetőleg alacsony zsírtartalmú. Az esti étkezés kell állnia, 100 gramm főtt csirke mell, közepes paradicsom, uborka. Étkezések között megengedett, zöld tea.
3. lehetőség. Az első nap meg kell forraljuk fel vagy süssük a csirkét enni. A diéta, a második nap kell állnia három száz gramm marhahús Postojna, ami kell osztani egyenlő részre enni háromszor. A harmadik napon szabad inni, csak sima kávé, cukor.

More information: fogyokurasporok.com and a page for Romanians cele mai eficiente pastile de slabit scadereingreutate.com