Din au rămas în românia

Doi ani în urmă, dintr-un mecanism de “Real” a căzut cel mai important șurubaș – pe termen lung în infirmerie a plecat Luca . Atunci Ancelotti în acest caz banal nu a fost planul “B” – locul de muncă unelte a fost complet paralizat. Acum și nu va rezolva problema cu un asterisc, și în timp ce el cu asta se descurca mai bine. Termenul de recuperare același și , din fericire, nu vor ocupa jumătate de an, cu toate acestea, chiar și pentru o lună se poate administra în condiții de siguranță să piardă cu o duzină de puncte și încă o dată să cedeze titlul de “Barcelona”. Acum ar trebui să acorde o atenție nu atât de mult pe , cât pe : brazilianului cu siguranta poate fi numit un jucător-cheie în construiește. Acesta oferă un echilibru la mijlocul terenului, asigură “” și uniform echilibrul de forțe, exersând în apropiere de propriul careu. Fără “Madrid” a avut patru meciuri, și în toate a pierdut puncte. O coincidență? Nu cred.

În lipsa brazilian acest rol a fost nevoit să încercați pe Tony . Sa întâmplat groaznic. Despre acest lucru a vorbit toată vara, dar acum este deja prea târziu, pentru că era clar ca ziua că trauma poate chiar și un astfel de , ca . Cu toate acestea, poziția sa nu a fost cumpărat de decent changer – da ce acolo decent, în principiu, nimeni nu a fost cumpărat. Probleme acum, când s-a constatat că nu este de gând să se întoarcă în apărare (deși ce este o știre?), lăsând în urmă o zonă liberă. Nu va supraîncărca textul cifre, dar în defensivă componentele Tony toate foarte, foarte trist.

Din au rămas în românia, Rodriguez și Mateo . Spaniolul a pierdut complet joc tonusul – este ușor de înțeles, cu Sportingbet (juca în Sportingbet) un minim de practica de joc, dar chiar și în acest caz într-un model de joc nu se încadrează. O revelație a devenit un joc : vara cu privire la posibila de îngrijire, și apoi a dat seama că trebuie doar să lucreze. Zis și făcut. Rodriguez a devenit una dintre cele mai importante figuri în atac, și în legătură cu trauma s-a întâmplat nu la timp. “Noul ” – – îmi este greu să întocmească holistică impresie, dar intervalele un tip foarte bun. Dacă nu cum “”, cu banci de el, ca același Vasquez, oferă un joc “Real” impuls.

Zidane nu o singură dată a spus că ideea lui este air FORCE în atac. Alte opțiuni nu sunt considerate, în principiu. Karim Benzema și Cristiano Ronaldo au ratat mai multe meciuri din cauza unei accidentări, ceea ce a dat posibilitatea de a încerca noi combinații de vină. Marco nu a dezamăgit, dar acum, chiar și în contact cu o cerere, el poate conta întotdeauna. Alvaro după excelent de sezon în “See” în acest stadiu, este îndoielnic alternativă Benzema. Chiar de nu este gata 100%, francezul bine în atac, mai mult de la spaniol. Cu toate acestea, în acest sezon, anume a adus “” două victoriei. A fi, locul lor pe teren, el s-a justificat. Lucas Vasquez – un joker. Este interesant că discipolul “de la Madrid” este bun numai atunci când ieșiți la schimb – la începutul Vasquez pur și simplu se dizolvă.

Separat trebuie spus despre Ronaldo. În curând 32, și acest eveniment este puțin probabil va adăuga el de emoții pozitive. Înlocuitor pe flancul devin tot mai previzibile eFortuna (cele mai bune cote eFortuna), lovituri mai puțin echilibrate și corecte, a accelera – ușor de citit. Dar, chiar aflându-se în cele mai bune întreprinse la moscova, Cristiano reușește să înscrie. De a-l înlocui, în meciul cu Las ” un scandal, dar în curând acest lucru va fi nevoie de a percepe ca un fenomen obișnuit. Aceeași a demonstrat că și fără CR7 aripa madrid ataca tot la fel va fi ușor și . Singura întrebare este când rotația treptat, începe să “mănânce” Ronaldo.

Apropo, de rotație, de asemenea, una din cauzele de eșec “Real” – din moment ce acestea noi credem remize. Familiar linia de mijloc – – – a apărut pe teren în meciurile oficiale din acest sezon în doar două meciuri din zece. Concluzii vom face în primăvară, pentru că Ancelotti a arătat poli exemplu. El imediat a fost decisă în picioare cu cei unsprezece jucători și așa lor, că la finisare (a se citi – un) perioadă a sezonului echipa pur și simplu nu este de ajuns “”.

În cele din urmă, în acest sezon, și-au amintit și despre o problemă care a fost deja folosit – o lungă perioadă de în repriză. În mod tradițional, cele mai periculoase pentru “Real” segmente – kick și . În acest timp, puteți și dor, și să-și dea inițiativa adversarului, și de a face încă o mulțime de nu dreptul de lucruri. Goluri pe final, de asemenea, treptat, intră în trend: în meciurile cu “Porcină” și “Las-” au încercat să păstreze avantajul, cu toate acestea, în ambele cazuri, pentru a face acest lucru nu a reușit.
More: (pariuri bonus)