FC Astana – APOEL Nikósie

Deja la ora cinci după-amiaza vom începe meciul din capitala Kazahstanului, în cazul în care piața internă FC Astana salută APOEL cipriot. În timp ce campion kazah proaspete pe teren propriu pierde pe termen lung, dar până în prezent în timpul Europa League aici doar de două ori și le-a legat la ultimul loc în grupa B, în timp ce adversarul său este de a face extrem de bine și cu nouă puncte pe cont contrar, dominat din tabel.

Unitatea internă și să mențină cel puțin o șansă teoretică de a practica nu mai este neapărat nevoie să câștige în timp sperând că Olympiakos ezitare împotriva Young Boys Berna. în acest sens, ei se pot baza pe excelent echilibru de unsprezece meciuri bucatarie pentru copii acasă în Cupa Europeană fără înfrângere, care oaspeții să încerce să hack, în scopul de a asigura avansarea timpurie la etapele knock-out de primăvară, indiferent de rezultatul din Grecia.

Ciprioților nu este cu siguranță de ieșire lupte ordinare. Călătorie de 3.500 de kilometri, cu toate asociate cu patru ore starea de spirit de schimbare a timpului, jucătorii masive cu siguranță nu APOEL adăuga, dar chiar și întreaga problemă de casă, nu este cel mai bun, în ceea ce privește disponibilitatea de wrestling. Astana a fost de aproape o lună în urmă sa încheiat sezonul ligii când a triumfat în competiția internă la data de 26 octombrie, pentru a treia oară consecutiv. De la începutul lunii noiembrie, când campioana kazah, de asemenea, legat de acasă la Olympiakos în proporție de 1: 1, dar clubul din capitala Kazahstanului nu a jucat un singur meci competitiv.