FC Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:5

En annen støtende slag i ansiktet for Golden Moravec har lidd en reprise av fire mål på egen hånd stadion. Dermed bekrefter status for tiden najslabšieho fotballaget Fortuna. Slovan bukket høy 1: femte

Slovan Ankom elva Zittau i rollen som favoritt og potvrdzoval det fra begynnelsen. Allerede i det 10. minutt, var stillingen endret fordi Schet Pekná footer funnet Soumaha og namieril nøyaktig Stav – 0: første Innenriks ikke spilt seg vel, ofte gjort feil, og kunne forspille etter det, hva er målet rutil Čavrič. Deres sjanser, men Bet365 heldigvis for Vion gjorde han ikke. Samme spiller deretter etter štvrťhodine spill lastet opp Savicevic, som vidunderlig tilpasset hjørnet av målet til 0: andre Til dette ikke var for hjem litt, i den første pausen var variert poengsum igjen. Center til sine egne porter umiestinl sak vlastencom Pinter og var Bet365 nesten i kampen – 0: 3rd Verre kan være etter šanciach Orsula eller Čavriča, men Slovan lagt ytterligere mål etter endringen av sidene.

Pause Vion er egnet som et salt, men det var ikke nok til noe mye, fordi snart spillet var to minutter Slovan fikk til štvorgólového blockbuster. Orsula namieril komfortabelt inn i en tom gate etter lager Čavriča – 0: fjerde I den 52. minutt mål og ventet hjemme når kulen Orávikovu stihol Mucha fortsatt å gå, men Bet365 ballen fikk en dud Pepe, som har gjort en: fjerde Etter omtrent en times spill den beste spilleren Čavrič kan legge til en annen rammet Slav, men Brown uovertruffen og lede et tilstøtende gate. Vion ble senere får flere sjanser til, for eksempel Pintér kan bli redusert to ganger. Han gjorde ikke engang på den andre siden Priskin, men det han ikke fungerte ved avslutningen av lyd gaming tid stihol i nadstavenom, redigert inn i de Bet365 tomme portene på den endelige 1: femte Vion og er fortsatt på sisteplass.

www.bet-no.com