Fleksibel trio av Sentrale Midtbanespillere i Henderson-Wijnaldum-Lallana

Første halvdel helt gått under diktering “Liverpool”. På samme måte som i kampen for en uke siden mot “Leicester”, red bare knust sin motstander etter at fløyta bare hvis den siste runden var ikke uten innførsel av et selvmål, så på fredag, den defensive linjen av Liverpool spilte veldig strengt.

Fleksibel trio av Sentrale Midtbanespillere i Henderson-Wijnaldum-Lallana med i press på motstanderens halvdel av feltet umiddelbart etter å ha mistet ballen. Kombinert med den mislykkede spillet motstridende dem Oscar, Kant og MATIC, dette har ført til et stort antall angrep på gate Courtois.

Wijnaldum og Lallana ikke bare deltok i utvalget og avskjæring av ball spillere, “Chelsea”, men også aktivt bidratt Manet og Coutinho i utviklingen av Liverpool-angrep. Team bevegelse fra Liverpool var på det høyeste nivået, små passerer forbløffet forsvarere av Chelsea. Men, savnet “aristokrater” ikke etter en av de raske angrep av teamet Klopp, og etter tegning standard.

Målet Louren vanligvis oppstår fra logikk spill, men han ser ikke ut som mål scoret imot laget Antonio Conte. Når et frispark, Coutinho og Lovren Milner var alene allerede på straffe Chelsea. Ingen av spillerne i blått gjorde ikke engang tenke på å motsette seg den kroatiske defender, som tok fordel av flyten Coutinho på langt innlegg og scoret sitt første mål for Liverpool i Premier League.

Det andre målet i utførelsen av Røde kaptein Jordan Henderson har blitt en ekte dekorasjon av kampen. Den engelske midtbanespiller var først på returen og fra tjue meter langs arc sendte ballen inn oppe i hjørnet av målet Courtois. Og igjen snakker vi om feil Sentral midtbanespiller i Chelsea: Henderson tok ballen uten motstand, og forsøk på å dekke MATIC innvirkning spiller Liverpool så rent symbolsk.

Og Chelsea og Liverpool forventet startet spillet med en sentrum-frem. Hvis Antonio Conte fortsatt kan være noen valg med samtidig forekomst av starte Costa og Batchwise, deretter den andre spissen av de “Røde”, mens den Opprinnelige krav bare på utgangene på banen i løpet av andre halvår.

Costa i siste møte bemerket neste (den femte sesongen) et mål, og kunne selv har jevnes ut litt senere, men Sturridge venstre feltet allerede i 57th liten, men spilte fremover på begge lagene omtrent samme stil.

Rask Midtbanespillere i Liverpool ble valgt til å handle mellom dem, sjelden koble til angrep på England fremover. I mindre enn en time å spille Sturridge er bare 22 ganger rørt ballen, fullførte bare 18 går til hans partnere og gikk aldri til hjerneslag rivaler. Alle tre skudd på mål av Daniel Courtois var fruktene av hans individuelle handlinger, for ikke å samhandle med andre spillere “Liverpool”.

Statistisk Costa, som tilbrakte hele 90 minutter, så enda verre. 37 innslag av ballen, 22 overføring av alle slag, og bare to skudd på mål. En av dem var et mål, et forsøk som skjedde fire minutter etter målet. Imidlertid, hvis i tilfelle av Sturridge kan du snakke om mangel på aktivitet fremover, i tilfelle av Costa vi snakker om, ikke veldig vellykket handlinger av teamet.

Starter minutter med 50-Liverpool begynte å synke i fysikk, som det skjedde, og i ulike perioder av tidligere kamper av sesongen (det mest slående eksempel er avslutningen av spillet med Arsenal da laget Klopp nesten gikk glipp av en tre-ball).

Chelsea tok initiativ, tok ballen under kontroll, men vitser i stykket “aristokrater” er åpenbart ikke nok. Oscar mislyktes spillet uten å skape noe på Mignolet frispark, Willian og hazard ble effektivt av drible (åtte og fire vellykkede forsøk, henholdsvis), men nesten hver motstander av spillerne i “Liverpool” var på plass uten å bevege seg fremover.

Sponset artikkel: gjennomgang og selskapet – sidens og den siste siden i vår sponsor