Høyden av den kalde høst i landet

Høyden av den kalde høst i landet – den beste tiden for å gå til et fotballstadion. Onsdag, to timer om dagen på hverdager – sjefen beordret ham å få arbeid. Inngang til kampen “Dynamo” med “Rostov” på grunn av tidlig start av møtet laget gratis: RFU-har tatt hånd om umiddelbart på deltakelse og sikkerhet, i nabolaget, på stadion “Det” lokale “Khimki” akseptert kapital “lokomotiv”. Gratis listen for kampen mot lederne av FNL deltakere i Champions League ikke kunne tiltrekke seg de viktigste oligarken av den russiske sport journalistikk – slik at jeg har noe mankunianskih Derby ikke fôr, er det bare å gi våre fotball litt mer, men fortsatt umotivert. Og sjefer er lenge borte, og slapp bare av.

“…Da Dynamo spiller, og du kan hoppe over arbeidet – et motiverende sitat Alexander Sapeta lett å forestille seg ved inngangen til sysselsetting center….”

Naturlig, dag og tid for arrangementet cupkamp mange fans er ikke fornøyd, så banen til “Arena Khimki” var dekorert med en spesiell takk til RFU.

“Hvem er dette blond gutt? Hva er det med barna i gul virvler rundt onkel Rykov?” – mange spørsmål fra Dynamo fans om uvanlig sammensetning av “Rostov” har bare bekreftet det faktum at Sør har kommet til Moskva for et sertifikat av fritak fra å spille i den russiske Cupen. Mer eller mindre kjente gågate i nærheten av champs-teamet var Sayid, Birma og midtstopper Papa Gueye.

Jeg måtte ta hans plass på pallen, som “Dynamo” har fått rett til å utføre et hjørne, og Rykov på 5. minutt, åpnet scoring etter rabatter Scoret. 13 minutter senere Papa Gueye fikk store og runde: Katrich feie inn straffen området og den Senegalesiske sendte en annen overføring i sitt eget nett. Under slutten av første halvår Dynamo Markelov laget en lang skudd i hjørnet øverst spektakulært underklassen Rostov unge. På 3-0, den andre halvparten omgjort til en regimented formalitet.

I pausen for en varm-up Dynamo kom Pavel Pogrebnyak. Umiddelbart intensivert pallen humor, den tidligere frem av russiske landslaget ble overveldet av en tsunami av fan vitser, og denne bølgen hadde roet seg litt når du er varm opp Pogrebnyak begynte personlig Yury Kovtun. C legend noe å spøke med.

Fenomenet Paulus ‘ provoserende for publikum har endret oppfatningen av spillet, men ikke reflekteres på resultattavlen. Så det er avhengig av status for spilleren, etterfulgt av c spesiell oppmerksomhet fans, hans verbale rillene ble drevet av personlig fans, det Verkhoturov med jevne mellomrom brukt med full score bønner.

“…Ønsket Pasha også scoret. Jeg tror hans målene vil komme, – Vladimir Rykov helt edru, men snakker om noe utrolig. …”

På banen, sa Paulus til fansen litt mindre enn ingenting: et par ganger for en halv, vinket hodet av en ball, og resten av partnere, hvis ikke er spesielt lagt merke til av sine sjeldne manøvrer. Savnet marLED frem og forbi den fjerde scoring angrep for laget sitt i tillagt tid Temnikov skitne bratte veggen med Panchenko, og deretter den nederste bildet uten sjanser til keeper “Rostov” Medvedev.

Anbefal side: anmeldelser og selskapet – kampanjer og den siste siden i vår sponsor – gjennomgang og casino bonus.