Middlesbrough FC – West Ham United 1:3

En annen seier tilskrives West Ham, Middlesbrough som Abraham plantet tre wickets og tok så alle tre Bruk vår link for å få den beste Bet365 bonus poengene.

Gjester i spillet virkelig sprekke kraftig, og etter noen minutter med spill kan netto churn Antonio, men en kraftig innlegg fra venstresiden i en fordelaktig posisjon ikke i tilstrekkelig grad regulere.

Etter mindre enn ti minutter senere Hammers frydet seg. På en corner Lanziniho til liten lime hoppet hun Carroll og nasjonale keepere ga ingen sjanse overhodet.

I det 27.


minutt, men ble motvirket – raskt bryter Traoré kalt Chambers, som fant nøyaktig midt på bakre stolpe helt ledig Stuaniho, som allerede hadde en enkel jobb.

Noen minutter senere kunne han være ferdig i omsetning – Traoré fra mål sendte en strålende kors, men ingen av angrip Middlesbrough mislyktes protečovat eren.

Remizov staten, men å faktisk bryte gjorde ikke siste – shot Antonia hadde Valdes kunne bare gå før kystfart Carroll, som lett fikk sitt andre mål i kampen.

I begynnelsen av andre omgang brente han en stor sjanse LANZINI, som stormet alene hjemme på keeper, en svak skyter på ham, men umoden. På den annen side, hadde han et oppgjør på hodet av De Roon, med en parade kirurgi, men trakk Randolph.

Han viste utrolige ting, et øyeblikk senere Creswell. Han i et forsøk på å avverge et skudd av sentrum scoret nesten et selvmål da han sendte ballen i eget mål tverrliggeren.

I den avsluttende minutter å utjevne Gestede, Unibet bonus og Vervekode men akrobatisk mål forsøk savnet. Definitive slutten for engasjement gjorde det på et gitt tidspunkt Calleri, som rørte på siste skudd, endret 1: 3 til gjestene.