Og denne praksis ikke syntes dag

Rusland træner Stanislav Cherchesov noget overrasket, ringer til kampen mod Costa Rica angriber Moskva “Dynamo” Kirill Panchenko. Overrasket over, at de inviterede spillere fra første division. Men det skal siges, Stanislav Salamovich ikke en pioner. Fabio Capello har også inviteret spillere fra den første liga – Defender “Volgar” Alexander Zhirov og midtbanespiller “Wings of Sovjet” og volzhane dengang spillede i første division, Denis Tkachuk. Og endnu tidligere Byshovets pribёg tjenester Ramiz Mamedov. Tidligere Spartak-spiller var derefter Tula “Arsenal”.
5925_1280x800

Og denne praksis ikke syntes dag. De involverede i den første liga og landsholdet i USSR spillere. Hvad spillerne der. I 1982, Viktor Tikhonov, leder af det stærkeste hockey hold planet, tog turneringens avis “Rude Pravo” Sverdlovsk to forsvarere “bilist” – Ilya og Andrew Byakin Martemyanova. Spillere af det første liga efterladt et godt indtryk. Et år senere Byakin spillede for “Spartacus” og Martem’yanov – for CSKA. Men i USSR landshold de var før i de store ligaer.

Men tilbage til fodbold. Hvad er styret af coach, der forårsager de første liga spillere? Det første, hvis et talent er der i første liga, en meget nyttig den vigtigste hold i landet. For en ung spiller en udfordring for landsholdet – er først og fremmest et springbræt til en solid klub. Den anden mulighed – klubben, hvor han spiller fodboldhold lidt en ulykke som en afvigelse fra den højere liga. Men er det en grund til at nægte ydelser fra en erfaren spiller, jo mere forblevet loyale over for holdet.

Og nu til dem, der hører til klubber i den første liga ikke griber taler på landsholdet. Pioneren var angriber Baku “Oilman” Yuri Kuznetsov. I 1955 blev fodboldspiller fra klassen B inviteret Gabriel Kachalin på en rundtur i Indien. Og med god grund. I den første kamp fra Baku slog porten Delhi holdet, og det andet møde i de tre sendte bolden i mål den første indiske team. Indiske Voyage Team USSR varede seks uger, og Kuznetsov scoret nogle flere mål. Efter hjemkomst, Yuri K. enige om at flytte til Moskva “Dynamo”. Og det skal være den samme som en af de førende aktører i klubben Dynamo Kuznetsov mistede sin plads i teamet. Han spillede et par kampe, herunder mod de nuværende tyske verdensmestre, scorede et par af hans foretrukne indianere og alle. Ved OL i Melbourne Kuznetsov savnet.

Når major league lav. Panchenko og andre medlemmer i teamet PerDiva Foto: Ce, RFU

Victor mandag indtastet historien om vores fodbold, som forfatter til den første gyldne mål af mesterskabet (faktisk Cup) i Europa. Viktor spillede i de vigtigste hold i landet, som er en fodboldspiller Rostov SCWO. Men i dette team, omdøbt i konsekvens af SKA, søndag tilbragte næsten hele sin karriere. Bemærk ordet “næsten”. Hans første indkaldelse af USSR 20-årige mandag var tilbage, når den anden spiller i Rostov klub – repræsentant for klassen B “ROSTSELMASH”. Gabriel D. Kachalin tog den unge rostovchanina til en træningslejr i Kina. Og hvis ikke for en knæskade, angriber fra klassen B kunne spille ved VM i Sverige.

Victor Kolotov så godt spillede for Kazan, “Ruby”, som var 21 og havde imod udfordringen og en rød t-shirt USSR team. I efteråret 1970 midtbanespiller spillede to kampe – mod landsholdene fra Jugoslavien og Cypern. Desuden fodboldspiller fra klassen B scorede bolden i hvert af møderne. Selv “Ruby” en stigning i klassen ikke skinne, så Kolotova pleje i klasse A holdet har været tilfældet besluttet. Det er bare hvor. CSKA Kazantsev ynder at kalde i hæren, han Viktor Mikhailovich tilbøjelig til fordel for Moskva “Torpedo”, men endte i Kiev “Dynamo”, hvor han vandt Cup Winners Cup og en Super Bowl, og seks nationale champion titler. I landsholdet i USSR Viktor Kolotov vandt han EM sølv i 1972, samt to olympiske bronzemedaljer.

kilde: http://danske-bookmakere.com/