Recordurile De Lionel Messi

După o meciului cu La Liga “” “Barcelona” cu siguranță a fost de a reabilita în fața suporterilor, care sunt obișnuiți cu faptul că animalele lor de companie să distribuie astfel de echipă în țăndări, iar la acea dată au avut evidente probleme în atac. Cu toate acestea, marți, de polițiștii de imediat pentru două meciuri și au scoțian “Celtic” cu scorul de 7:0. Această victorie a fost pentru ei cea mai mare pentru timpul de apariții în Liga campionilor.

6. Recordurile De Lionel Messi

Destul de în acest joc de liderul Barcelona Lionel Messi, cu două săptămâni în mod clar de aglomerată (ultima dată el a fost distins pentru echipa națională a Argentinei, 2 septembrie). Al zecelea număr de albastru- a devenit primul fotbalist din istorie care a reușit să-și perfecteze un hat-trick în șase meciuri de Liga campionilor pe cariera. Pentru acest indicator s-a plimbat un vechi vize Cristiano Ronaldo și a ieșit pe primul loc. A realizat deja în minutul 3 moment a devenit pentru Leo cel mai rapid gol în liga campionilor. nu este de ajuns doar zece secunde pentru a bate propriul record la rata de ardere în toate turneele în 2010, în cadrul întrevederii cu “” i-a luat 2 minute și 36 de secunde. Ei bine, de păr și în creștere o barbă, Messi a visat de a schimba ceva în viața lor, și el a făcut-o.

7. Record Pentru Cristiano Ronaldo
La lisabona, “Sporting” chiar nu câștigătorul Ligii campionilor din sezonul trecut, dar la salvarea de partenerul pariuri sportive Favbet (Favbet) și pariuri sportive Netbet (Sfaturi de pariuri Netbet) său din “Real” a venit Cristiano Ronaldo, o lovitură cu lovitură liberă scorul în minutul 89 și său nativ de sanatate. 31 de ani, portughezul a devenit primul fotbalist din istoria Ligii campionilor, care a reușit să înscrie 12 goluri cu standard (nu de numărare penalty) și depășească realizarea de legendarul atacant “Juventus” și a naționalei Italiei, Alessandro Del Piero, care a avut în replică, 11 astfel de goluri.

În această șapte campioni autorul special nu a inclus Igor , căci consideră ridicol și absurd permanente de cenzură la adresa sa cu privire la goluri în Liga campionilor. Mai ales dacă luăm în considerare faptul că, în ultimul meci cu “” ambele goluri au fost marcate după erori de judecători, iar jocul salva Igor în ajunul realizat la Alan poate fi considerat un punct de cotitură în cadrul întrevederii.