Säljer Kant inte påverka resultaten

Innan matchen i den fjärde omgången mot “Leicester” Liverpool FC har äntligen klar återuppbyggnaden av Enfield”. Den numera berömda arenan har 8 500 personer mer, men även ökningen av platser för fans kommer inte att tillåta att de Röda slå rekordet för närvaro i deras hem spel. I mitten av förra seklet en av de spel Liverpool besökte 61905 människor (detta är på grund av det stora antalet ståplatser, nu är förbjudet), samtidigt som det i dag, laget Klopp kan titta på “bara” 54074 åskådare.

Osofistikerade “Fox”. Som Liverpool besegrade Leicester Foto: den Officiella hemsidan för “Liverpool”

Den ombyggnad av arenan kommer att ge rött för att få den att matcha dagar cirka 2 miljoner pund. Men känslorna kom som ett lag och åskådare i den första matchen i arenan, är värt mycket mer än pengar.

Säljer Kant inte att påverka resultatet av “Lester”

Efter att ha lämnat en av de bästa spelarna från förra säsongen N Golo soulemayne kante på Chelsea, Claudio Ranieri står inför ett svårt val för att ersätta franska innehav mittfältare. Erfaren coach bestämde sig för att bara göra några ändringar i laget, inte försöka hitta en mittfältare, liknande funktionalitet med Kant. Köpte förra vintern Daniel Amartya, sommaren förvärv av “Räven” Nampala Mendy och veteranen Andy king är oförmögen att utföra det arbete som Kant slog alla med häpnad för ett år sedan. Resultatet är en stor börda faller på Danny Drinkwater som förra säsongen främst specialiserat på lång avgjutningar på Jamie Vardy.

Problemet med “Lester” med näsan inte så mycket tydlig i de inledande matcherna av säsongen, främst på grund av den kompakta spelare av mästare i England. Men målet för Lingard i matchen för Supercupen i England beskrivit de problem som de “vargar” som kommer att möta den här säsongen. Matchen mot Liverpool var den första som verkligen orolig.

Ånglok Drinkwater-Amartya inte har tid att täcka sina rivaler i mittfältet, med en extremt intetsägande spel. Dålig prestanda av spelarna i mitten av det område som utsätts för stora problem för den Centrala försvarare “Räven” Morgan och Huth i hastighet. Manet, Men Sturridge och Lallana har inga problem att köra bort från motståndare.

Liverpool stängt “Leicester” i deras hälften, trycket av team Klopp har gett konkreta resultat. Redan innan det andra målet, “Liverpool” som utförs av manen, Liverpool hade ett par chanser men inget ägarna har inte tillåtit dem att öka gapet innan den 31: a minuten.

En annan negativ punkt för “Lester” var i slutet av mötet, när laget Ranieri har slutat komma tillbaka, lämnar för snabba spelare “Liverpool” stora fria zoner. I en motattack Firmino efter passagen av manen fått ett stag. I flera stunder, “Leicester” missade bara på grund av den pålitliga spela av Kasper Schmeichel.

I “Liverpool” det kommer alltid att vara en spelare som kan “ta” självmål

De mest kritiserade spelare i Liverpool förra säsongen är Simon Mignolet och Alberto Moreno. Målvakten i “Liverpool” har gjort ett tillräckligt antal poäng fel, vilket resulterar i sommar på Anfield klubben flyttade ex-målvakt, “Mainz” Loris Karius. Tyska under en pre-season bruten arm, och bara i matchen mot Leicester första träff i ansökan. Mignolet i avsaknad av en allvarlig konkurrent inte gör misstag, men att återfå förtroende för fans red Belgiska är osannolikt. Moreno efter en mardröm spel mot Arsenal satte sig ned på bänken, och position på vänster försvarare tog en nominell mittfältaren James Milner. Men även med mer eller mindre övertygad om Mignolet och Moreno av fältet i “Liverpool” det var en man som lätt gav mål för motståndaren.

I spelet, “Lester” som spelare är Lucas Leiva. Den Brasilianska efter överföringen av Mignolet ville göra en omvänd passera, men dåligt hanterade bollen. När Lucas skyndade sig att rätta till sitt misstag och rensa bort bollen från under fötterna på Okazaki, Leyva bara gav det till Vardy som behövs för att inte missa det tomma målet.

Vi rekommenderar också: läs mer här