Sunderland AFC – Stoke City

Niti jedna od jedinica trenutačno može pohvaliti solidnu formu, pa čak i Bet365 minimalni koeficijenti ako je na stolu Stoke City na devet bodova bolji od suparnika, veselo pjevaju, definitivno ne. Sunderland godine osvojio protekle dvije runde samo četiri puta ta ravnoteža i planira ga poboljšati da bi se oslobodili od trenutne osamnaestom mjestu, a zoni ispadanja.

Već prošle rezultat crne mačke na početku godine možda ukazuju na to da bi mogli biti neki napredak. 2: 2 Ždrijeb s Liverpoolom sigurno ga je kao vrlo vrijedna postignuća. Menadžer David Moyes vjeruje u stvarno bolje sutra. “Siječanj može biti mjesec u Unibet zahtjevi klađenja kojem možemo dobiti pobjednički niz da je situacija bila drugačija”, rekao je on.

Početna pati uglavnom iz siromašnih obrambenih trideset sedam golova protiv njih, zajedno s Crystal Palace lige trećem najgorem broj. Ne samo da također ima velikih problema s ambulanti, ali zbog Afrički kup nacija izgubila neke od Zastupničkog i sastoji Bet-at-home kasino se od Lamine Kone, Didier Ibrahim N’Dong i Wahba khazra.

U listopadu prošle godine, Sunderland izgubio tlo na svom suparniku po dva gola pred svojim navijačima, ali u Premier ligi nad njim tri puta zaredom osvojio. “Nedavno sam gledao Stoke City i moram reći da ima dobar tim. Klub je vrlo stabilan. Svake godine, pokušava igrati na vrhu”, dodao je Moyes.

Nakon zadnjeg pobjede nad Watford, gosti su u mogućnosti da prođe kroz trećem kolu FA kupa poraz 0: 2 patio od Wolverhamptona. Bez većih problema održavaju se u sredini tablice, u svakom slučaju, da bi dobili neki više konce jednostavno ne može pobijediti. Stoke City će propustiti zbog APN Mameho Diouf Wilfried Bonyho i Sobhiho Ramazana.

Mark Hughes je nakon eliminacije iz kuće kupa prilično razočaran. “Nismo igrati na zahtijevanoj razini”, čertil gostujući menadžer. “Očekujem da reagiraju na svoj nastup u Sunderlandu. Unutar kluba postoji frustracija o tome što se dogodilo. Moji igrači ne pokušavaju promijeniti status unatoč sve nepravde.”