To je bio ništa kao što rujna napadač zlata američkih dvadesetim White

četvrti naslov igrača Svjetskog kupa u 20 godina American hokejašima je izuzetno slatko – prošao kroz turnir neporaženi i dva puta poražen glavni rival Kanadi, štoviše, u svom domu. U finalu su pobijedili 5: 4 u produžetku, iako je kanadski tim dva puta vodio dva gola. „Nevjerojatno”, rekao je početni Bet365 bonus za dobrodošlicu napadač Colin White, koji je potpisan s važnu Fluke 4: 4.


„Uspjeli smo kao tim. I taj osjećaj da nitko drugi ne može mjeriti”, rekao je on.

„Mi smo zajedno četiri tjedna. Zajedno ćemo pobijediti zlato je upravo nevjerojatna. Baš kao što je to, tako mirno, da cijeli turnir kroz . izgubili smo (u polufinalu) s Rusijom, čak i sada dva puta po dva gola. No, na klupi, ostali smo mirni i borio se vratiti.Znali smo cijeli turnir, koji na led pomaže ti „rekao je White.

” Dvadeset tri od nas koji smo prošli put od ljetnog kampa do posljednjeg u Buffalu znali smo ga imali, postići nešto veliko. Uspjeli smo i vjerujem da je cijela zemlja je ponosna na nas. Bilo nas gledaju djeca, mladi ili stari, koji vole hokej „, rekao je strijelac dva konačne ciljeve Kieffer Bellows, sin dugogodišnji NHL igrača Brian Bellows, koji međutim zastupa Kanadu.

kolijevka hokej morali progutati razočaranje tightest porazi. electrifying atmosfera više od 20 tisuća gledatelja, osim Bell Centre, Montreal Canadiens poznati hodnik. „atmosfera je bila nevjerojatna. mi je ovog Bet365 bonusa je 100% dao sam guska bumps.Osvojiti naslov za svoju zemlju je nevjerojatno „rekao je golman Tyler Parsons.

Trener Bob Motzko je po vlastitom izboru dobar osjećaj za dugo vremena.” Kada smo dobili u ljeto u Michiganu zajedno, to je to dečki nešto izvanredna. U tim je mnogo drugarstva, ogromnim srcem i borbeni duh u svakom trenutku. Igrači će povezati ovaj naslov jednom i za sve „, rekao je Motzko.

Posebno poglavlje je napisao američki napadač Troy Terry. U polufinalu s Rusijom uspio je pretvoriti sve tri njihovih napada, kada su koristili istu je završio u betonu.U četvrtak, čime nadmašuje kanadski golman Hart i Carter je na kraju jedini u pucnjavi deset igrači pokušavaju postati. „Prije pauze, mislila sam da bi trebao pokušati nešto drugo nego metak između nogu. No, kao što sam prišao vratima, odlučio sam da moram vratiti beton”, rekao je Terry.

„Mislim da je impresioniran Troy je učinak. kao vratar možete pokriti ono što želite, morate sjediti u leptir, ali je dobio da je sve ostalo u trokutu između jastučića samo naći”, rekao je američki napadač Jack Roslovic.

Kanada ostao Za razliku od prošle domaćem prvenstvu prije dvije godine, kada je pobijedio Rusiju razočarani. „Vrlo je teško apsorbirati poraz u ovoj utakmici. Dali sam sve što sam mogao.Iako sam bio imenovan MVP turnira, ali ja sam slomljen „, rekao je Thomas Chabot Kanadski obrana.

dodatni Bet365 bonusi