Tyytymätön fanit hyökkäsivät väylän jalkapallon Valencia

Valencia jalkapalloilijat kohtasi jälkeen lauantain liiga tappion 2: 3, San Sebastian viha omia faneja, jotka hyökkäsivät heidän linja. Pelaajat haluavat odottaa sisälle poliisille tapauksen aikana kukaan ei loukkaantunut.

Valencia tappion jälkeen Real Sociedad on seitsemän pelejä ilman voittaa ja yläpuolella putoaminen. “Se ei kuitenkaan oikeuta väkivaltaisen hyökkäyksen ryhmiä ultras”, sanoi seuran.

Väylän jalkapalloilija hyökättiin saapuessaan koulutuskeskus. Joukko faneja siihen potkiminen Betsafe (vedonlyönti bonus) ja pelaajan. Lähdettäessä, hänellä oli pelaajien ja joukkueen jäsenten mukana poliisille. Mukaan seuran johdon radikaali ryhmä ei edusta koko fanijoukko Betsson (vedonlyönti bonus).

Valencia raportoitu asian paikallisen poliisin ja liigan virkamiehet ovat ilmoittaneet, että ne tekevät yhteistyötä viranomaisten kanssa auttaa tunnistamaan hyökkääjiä Nordicbet (vedonlyönti bonus).

Espanjan mestari 2004 lähtien lokakuun saapuminen Italian entisen maajoukkueen valmentaja Cesare Prandelliho voittanut vain kaksi ottelua ja on vain yksi paikka yläpuolella putoaminen vyöhyke.