West Ham United – Manchester City

Az első nap a február, szintén kalapácsvető párbajt Manchester City. És míg az otthon után a rendkívül sikertelen első felében a szezon a pillanatban emelkedett a szilárd tizedik helyre, kórtermek Pepa Guardiola jelenleg található a falakon kívül, hogy garantálják haladás a milliomos Bajnokok Ligája, a Manchester ami bizonyára nem lehet elégedett.

West Ham az elmúlt hetekben, kitöltve a szalagcímek főleg nefotbalových okokból – a saga Dimitri Payet de hétfőn végre megtalálta a végkifejlet, amikor a francia nemzeti csapat után könyörtelen duzzogás vissza Marseille, míg Londonban egy egész általa kapott huszonötmillió fontot. West Ham, így ez nem teljesen Bet365 rossz üzlet, de az is szükséges, ugyanazzal a lélegzettel hozzátette, hogy nincs pot a pénz egyszerűen cserélje Payetovu zseni.

A polgárok a bajnokságban nem tapasztal pontosan kétszer olyan boldog időszak foglalkozott elsősorban szörnyű mérleg kapus Claudio Bravo, aki az utolsó 6 lövés szállt szembe a Premier League mérkőzések, elismerte, mindössze hat gólt. Guardiolově kísérete szükséges ismernie, hogy van néhány párbajok és a balszerencse – Tottenham ellen volt, például a legtöbb játék, a jobb teljesen, eddig több pontszerzési lehetőségeket és a bírók megtagadta még egy büntetést, miután két rakéta a két gólt, és gólt szerzett, így csak pont, döntetlen.

A legújabb mérések kölcsönös erők ezen egységek szignifikánsan mellett a vendégek – a január elején találkozott az FA-kupa, a Blues osztályokon Slaven Bilic söpört arányban 5: 0. Ez a bukás megmutatja, hogyan Kladivářům ellen ellenfél nem – az elmúlt 16 kölcsönös párbajt, akkor sikerült csak két győzelem és három döntetlen.

Háziállatok hiányozni fog szerda Havard Nordtveit, aki hiányzik, mert egy boka sérülés, és valószínűleg azt is cheikhou kouyaté, aki a közelmúltban végez ünnepi feladatait. Kívül a játék ez is Angelo Ogbonna, aki miatt egy térdsérülés hiányozni fog a többi ebben az évben. Jersey először egy londoni klubban, de el tudta képzelni Robert Snodgrass.

Pep Guardiola végre a jelentés tartalmazza Fernandinho, aki már szolgált a fegyelmi büntetés. A kis seb már vykurýroval is Sergio Aguero és várható, hogy ez nem lesz jelen a kialakulását csapata.

more: http://bonusz-online.com