Zemplín Michalovce – Tatran Prešov 2:2

Достоен обидно дуел те обиколи Michalovciach. В východniarskom дерби той също ще се роди втори път в тегленето на сезона, този път след две успешни опити от двете страни. Мачът трябваше само епископ чифт, трансплантирани Данко и Olansunkanmi.

На трева, получено както слаб от началото на дуела играе пъргав и първата štvrťhodina сега е донесъл две точни попадения. Първо го гръмна в нетната Zemplínčanov и след разлива удобен Olansunkanmiho. Лице в лице вратарят не е имал проблем след това топката подредено до мрежата и по-рано се справи добре с миналата obrancom 0 – 1-ви По това време, той става епископ Nigérijčan Best Tatran три Golm. Не гости са отдавна очакват с нетърпение, след няколко прогнози футбол днес минути на ъгъл от дясната страна и с топка Данко съвсем неочаквано се озовава в мрежата – 1: 1-ви Kurióznym мода е дошъл да признава независимостта на вратата Джеймс Rolinc което поставя удар в овчарския скок. Tatran с него, но положението в съответствие с Арбитражните предшествано от зъл грубиян кола. Резултати така остана непроменен. Това може да се промени в 23-та минута отново Olansunkanmi, namieril но опитът му само да се разочароват. До края на полувреме бе още DIAL неща, защото легионер Ashira са приложени втория си гол в дуел и четвърти цяло през този сезон. След добра кръста от дясната страна е ъгълът стояла изгаряне под Caber и Прешов отново завърши с 1 – 2-ро В заключение може да се добави Rolinc удари добре, но nezvládol на течове 1 1.

В крайна сметка, тя Tatran може да се покае само защото дербито с Zemplínom не беше най-лошото екипа сайтове и диктува темпото. След прекъсване от един месец, гостите логично по-изтеглени на отбранителна позиция, не се тестват застраши вратата и nejedným brejkom на съперника. Сравнително скоро, обаче, вътрешното справиха при допир с куршум Talian nedočiahol и започна отново с 2 – втори Michalovčanom са пораснали криле и се анализира predrať напред за повече възможности за промяна на статута. С увеличаване на времето, обаче, не е стъпка изобщо за разлика от факта, че параметрите за носене класа и това беше преди двубоя. Kunca štvrťhodinu преди края на месеца, може да погребе Prešovčanov се надява да спечели точка, но по-голяма защита се намеси. Tatran вече не се концентрира върху поддържането на равенството и също, защото вкусът на средство за защита, след като падна от чашата и се основава на Lige три минисериал neprehratých Деуиловият зад. В таблицата, повдигнат ръб на последния Golden Моравец, напротив, записани Михаловце първи изготвят от началото на август и са в шеста позиция.

www.bet-zalagane.com